Home

De ce a trebuit sa moara hristos

De ce a trebuit sa moara IIsus Hristos pentru noi

De ce a trebuit să moară Hristos? - TRINITAS T

De ce a trebuit să moară Iisus Hristos pentru noi tocmai

  1. Si totusi DE CE de ce a trebuit sa moara? cu ce scop? si care sunt implicatiile mortii Lui? Nu a murit de batranete, nici de boala nici de accident. Si atunci de ce a murit? Pastorul Tiberiu Pop ne prezinta in acest mesaj motivele care au dus la moartea lui Isus Cristos. Cu Dumnezeu suntem biruitori
  2. Ce observaţii mai fac adversarii noştri? Înainte de toate aceea că în nici un caz firea dumnezeiască nu poate ajunge să sufere moarte, ci, că, fără să ajungă aici, ar fi putut uşor duce la îndeplinirea planului de mântuire astfel, prin folosirea altfel a prisosului puterii sale. Dacă totuşi, dintr-un motiv inexplicabil, ar fi trebuit
  3. Ce observaţii mai fac adversarii noştri? Înainte de toate aceea că în nici un caz firea dumnezeiască nu poate ajunge să sufere moarte, ci, că, fără să ajungă aici, ar fi putut uşor duce la îndeplinirea planului de mântuire astfel, prin folosirea altfel a prisosului puterii sale. Dacă totuşi, dintr-un motiv inexplicabil, ar fi trebuit Read Mor
  4. Isus a trebuit învețe ascultare, ca om, pentru că, odată devenit om, El a primit o voie proprie, sau păcat în fire, și a fost ispitit. Acolo El a învățat Se nege pe Sine, să-Și ia crucea în fiecare zi și omoare păcatul. Rezultatul a fost că nu a păcătuit niciodată. (Evrei 2:18, Evrei 4:15, Evrei 5:7-8)
  5. Isus a plătit cu viața Sa. Dumnezeu și-a trimis Fiul în lume pentru ca El să ia toate pacătele lumii și să plătească pentru ele (1 Ioan 2:1-2). Din moment ce plata păcatului este moartea, Isus a trebuit să plătească cu viața lui. Isus știa dinainte că trebuia să facă asta (Matei 16:21). Se temea atât de mult de suferința.

De ce a murit Hristos? Posted: ianuarie 30, 2011 in John Piper - 50 de motive pentru care Hristos a trebuit sa moara Etichete:Dumnezeu, Hristos, ispasire, De vreme ce Dumnezeu e drept , El nu ascunde aceste crime ale noastre sub presul universului ci mai degraba simte o manie sfinta impotriva lor Facerea 5, 17: Iar de toate, zilele lui Maleleil au fost opt sute nouăzeci şi cinci de ani şi apoi a murit. Se observă că, încetul cu încetul, durata de viaţă a patriarhilor omenirii scade, Maleil fiind primul a cărui perioadă de trai pe pământ a scăzut sub cota de 900 de ani, apoi a murit (precizare necesară, vom vedea când vom vorbi despre următorul. Şi este pe deplin firesc sa fie asa: de vreme ce forta impotrivirii fata de Dumnezeu, de care omul a dat dovada cazand in pacat, poate fi nimicita, potrivit legii compensati­ei, numai printr-o forta de egala marime a ascultarii, a abne­gatiei, a daruirii fata de Dumnezeu, omul trebuie sa aduca satisfactie dreptatii dumnezeiesti cu aceeasi. De ce a trebuit sa moara Iisus Hristos pentru noi tocmai rastignit pe cruce? August 13, 2009 August 28, 2009 admin Pentru mai multe pricini. insemnam cateva: a) ca sa moara inaltat spre cer, dar cu privirea si cu bratele deschise spre lume, aratand ca Se aduce jertfa Tatalui, dar cu iubire fata de lume; b) ca sa moara cu incetul si deci ca.

Pentru cei care nu-L urmează pe Isus Hristos, este greu de înţeles de ce și-ar sacrifica cineva viața pentru lume. Întrebările care circulă despre Domnul Isus Hristos și realitatea din spatele morții Lui vor frământa tot timpul lumea noastră, pentru că cei mai mulți oameni nu își pun timp deoparte din activitatea lor cotidiană pentru a-L cunoaște pe Cel care a murit pentru ei Cum se raporteaza Moartea la Dumnezeu de a trebuit invinsa spre iertarea pacatelor? Cum trateaza crestinismul notiunea de Moarte in contextul aratat in enunt. Daca Dumnezeu este Atotputernic de ce a trebuit invinsa? De ce Dumnezeu a facut un sacrificiu enorm, trimitindu-si propriul fiu sa moara pentru oameni? De ce nu a invins-o singur Ce dar uimitor ne-a oferit Domnul. Niciodată pe acest pământ nu vom putea înțelege cu adevărat cât de mare este dragostea Lui pentru noi. Doar când vom fi în prezenţa Lui vom putea înţelege pe deplin. Au fost multe motive pentru care Isus a trebuit să moară și toate au făcut lumea un loc mult mai bun. Prin sacrificiul Său.

Dar de ce a trebuit ca Isus sa moara in acest fel? Cuvantul lui Dumnezeu pentru oameni - Biblia - spune faptul ca toti oamenii au pacatuit inaintea lui Dumnezeu incalcand poruncile Lui (exemplu: mintind, furand, poftind la bunul altuia, sexul in afara casatoriei, etc) Cum trateaza crestinismul notiunea de Moarte in contextul aratat in enunt. Daca Dumnezeu este Atotputernic de ce a trebuit invinsa? De ce Dumnezeu a facut un sacrificiu enorm, trimitindu-si propriul fiu sa moara pentru oameni? De ce nu a invins-o singur

De ce merita cu adevarat sa fii bun, generos si iertator, intr-o lume care ti se pare atat de rea. Daca esti bun, esti fraier, gandeste un adolescent neglijat de parinti si ironizat la scoala sau un adult care vede cum colegul pe care l-a ajutat din prima zi de munca ii fura apoi promovarea. Nu e asa

John Piper - 50 de motive pentru care Hristos a trebuit sa

de ce a murit Iisus pe cruce by roman0roman in Types > School Wor Hristos a trebuit sa se nasca ca om, sa moara ca om si sa invieze ca om, ca sa darame portile Iadului, sa scoata de acolo dreptii si protoparintii, si apoi sa invieze si sa descuie Raiul tuturor celor ce il urmeaza, El fiind Calea, Adevarul si Viata A trebuit sa moara nevinovat pe cruce ca sa pogoare la iad si sa scoata de acolo pe toti dreptii. Mai apoi a inviat ca si noi sa punem sa asteptam invierea mortilor. De asta a INGADUIT SUFERINTA SA SI A MAICII DOMNULUI. Si acum NOI CE FACEM? Pai ne-a zis Hristos - Cine vrea sa-mi urmezesa-si ia crucea si sa vina dupa Mine. Adica in.

6. El ne-a inviat impreuna si ne-a pus sa sedem impreuna in locurile ceresti, in Hristos Isus, 7. ca sa arate in veacurile viitoare nemarginita bogatie a harului Sau, in bunatatea Lui fata de noi in Hristos Isus. 8. Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. 9 Vezi, moare un copil şi Hristos îl ia ca pe un îngeraş, însă părinţii plâng şi se tânguiesc, în timp ce ar fi trebuit să se bucure. Pentru că de unde ştiu ei ce ar fi devenit el atunci când ar fi crescut? Oare s-ar fi putut mântui? În 1924, când am plecat din Asia Mică cu corabia pentru a veni în Grecia, eu eram prunc De ce a spus Iisus inainte sa moara ca L-a parasit Tatal? Vreau un raspuns explicit.Multumnesc De ce ingaduie Dumnezeu ca sa moara atatia oameni tineri? 06 nov. - Părinte, de ce îngăduie Dumnezeu ca să moară atâția oameni tineri? - Nimeni nu a făcut învoială cu Dumnezeu când va muri. Însă El îl ia pe flecare om în clipa cea mai potrivită a vieţii lui, cu o moarte prin care să-i aducă iertare de păcate şi.

Sărut mâna, părinte! Vă rog sa îmi spuneți ce rugăciune pot citi, pentru a mă liniști. În urmă cu aproape doi ani, băiețelul meu a decedat. De atunci tot caut răspunsuri, pentru că nu înțeleg de ce s-a întâmplat această pierdere de nedescris. Ce acatiste și rugăciuni pot citi? Mulțumesc Uimită de a Ta splendoare... Maria Luca Poezie text. Audio Audio Cântece Predici Biblia audio. Mărturii Midi Negative Poezii Cărți Conferințe Emisiuni Meditații Povestiri. Tronul harului (Ev 4÷14-16) Doru Hnatiuc Predică audio. Video Video Predici Emisiuni. Dezbateri Mărturii Meditații Misiune Studii Ea nu a fost, de fapt, martoră la moartea bebelușilor sau la durerea femeii ce trece prin contracții. Goldstein va fi mai târziu promovată într-o poziție în care va avea de-a face cu bebelușii avortați. Alți angajați ai clinicii vorbeau despre cum au fost protejaţi de părțile mai dificile ale muncii lor, în condiții similare De ce insa a trebuit sa moara Hristos pentru a indeplini aceasta dorinta? Pentru ca voia sa demonstreze neprihanirea lui Dumnezeu. Dar, oare de ce are nevoie neprihanirea lui Dumnezeu sa fie demonstrata? Scrie caci in indelunga Lui rabdare, Dumnezeu a trecut cu vederea pacatele de mai de mult. De exemplu: Atunci cand David a pacatuit, a comis.

De ce a trebuit sa moara si sa invie Isus ? - Vestea

Si, ca sa ajungem Acasa, trebuie sa trecem numai prin El... numai prin starea lui de puritate, care se poate obtine prin procesul de sfintire, un proces de curatare energetica destinat sa ne aduca la o stare cat mai apropiata de a Lui. Iar ceea ce nu reusim sa curatam noi, va curata El, actionand ca o sita Hristos, urmand indemnul Tatalui, accepta sa moara pentru om, spre a-l convinge, asa cum spunea Nicolae Cabasila, ca il iubeste cu o dragoste nebuna (manikos eros). Pentru El crucea apare ca punctul unde se intersecteaza dragostea Sa fata de Tatal cu aceea fata de omul cazut Ce avem in Domnul Isus ? (Efeseni 1) Uneori ma intrebam de ce a trebuit sa vina Isus pe pamant ? de ce a trebuit sa moara ? si cum se leaga aceasta cu dragostea Lui pentru omenire? Unele raspunsuri le-am gasit in Epistola lui Pavel catre Efeseni . Isus a venit ca sa fim infiati . Vestea buna este ca Dumnezeu ne-a ales inainte de a intemeia.

De ce Isus trebuia sa moara pe cruc

  1. A trebuit sa se asemene. Prin urmare, a trebuit sa se asemene fratilor Sai in toate lucrurile, ca sa poata fi, in ce priveste legaturile cu Dumnezeu, un mare preot milos si vrednic de incredere, ca sa faca ispasire pentru pacatele norodului (Evrei 2:14- 17-18). In aceste text, Pavel merge mai departe si afirma motivul pentru care Hristos.
  2. 2 Ci fiecare dintre noi sa caute sa placa aproapelui sau, la ce este bine, spre zidire. 3 Ca si Hristos n-a cautat placerea Sa, ci, precum este scris: Ocarile celor ce Te ocarasc pe Tine, au cazut asupra Mea
  3. Dar de ce n-a botezat Hristos, ne-o spune însuși sfântul Ioan când zice : Acela vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc. Dar Duhul Sfânt nu fusese încă dat. Acesta ne-a fost dat de Hristos însuși, de sus, de la Tatăl venind în lume la Cincizecime. Apostolii trebuiau se îmbrace mai întâi ei înșiși cu toată puterea Du.

De ce a fost nevoie ca Hristos să moară pentru păcatele

Ce n-a vazut si ce n-a auzit Petru langa Domnul!? Insa, ca sa se mantuiasca de aceasta miasma care se numeste pacat, a trebuit sa patimeasca. Si nu l-a trimis Hristos de la inceput sa se rastigneasca, sa mearga sa simta durerea. Nu. Se va intampla si aceasta, dar mai tarziu. L-a lasat mai intai sa incerce ce este pacatul pe propria piele Trebuie sa va simtiti slab si neaparat ca un nou-nascut. De obicei, inainte de a se ruga oamenii isi amintesc de toate problemele lor. Nu poti merge cu probleme la Dumnezeu. La Dumnezeu se merge cu iubire. Si cand te rogi lui Dumnezeu incearca sa uiti de tine. Si ceea ce veti simti in acel moment poate fi mai bun decat orice medicament Si nu am vazut pe nimeni sa moara de carneeventual poti sa mori de parizer, cremvusti si alte minunatii pe care le numesc oamenii mezeluri din carnenu sustin nici eu consumul de mezeluri care stim fiecare cum sunt facute si din ce. Cel mai bine e sa-ti iei un pui crescut de om la tara si sa ti-l prepari singur

Nasterea lui Isus Hristos - Resurse Creștin

Multumesc draga prietene pentru ca mi-ai atras atentia. Intr-adevar trebuia sa formulez altfel acea afirmatie pentru ca exista un pacat de neiertat, cel care refuza si respinge pe Dumnezeu in mod constient si voit, si continua asa si nu doreste schimbare si nici sa se intoarca la Dumnezeu, il respinge pe Dumnezeu si pe Duhul Sfant, si refuza sa vina la Hristos, acel pacat nu se poate ierta Mama mucenita: a ales sa moara decat sa intrerupa sarcina. 18 mart. Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a decedat aseară, după o luptă cruntă cu cancerul. Abia reuşesc să-mi adun gandurile să pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp Omul mort de moartea intai, care a murit credincios lui Isus Hristos si Tatalui Sau, doar se odihneste, doar doarme o vreme in tarana pamantului, pentru ca nu-i asa, neprihanitii nu vor fi lasati sa moara niciodata. Neprihanitul Isus, in mormant, dormea, viata Lui fiind vie in mainile Tatalui Sau, si atunci, El, Isus, nu a murit, a dormit Isus a trebuit sa moara,sa ne ierte pacatele noastre. Acesta a fost rostul lui pe cruce. Prorocul Isaia spune in vechiul Testament, inainte cu mult de nasterea Lui Hristos,la capitolul 6 versetul 14: De aceea Domnul insus va va da un semn: Iata,fecioara va ramane insarcinata,va naste un fiu si-i va pune numele Emanuel (Dumnezeu este cu noi) De-a lungul anilor s-au facut multe incercari pentru a formula o motivare unica si cuprinzatoare a mortii lui Hristos pe crucea din dealul Calvarului. Primii parinti ai Bisericii priveau jertfa lui Isus drept un fel de pret de rascumparare pe care Dumnezeu a trebuit sa-l plateasca lui satan pentru eliberarea omenirii pacatoase. Teologii moderni inclin

Vinerea Mare - moartea si ingroparea Domnului (Zi

Tiberiu Pop - De ce a trebuit sa moară Isus? agnus dei

D.zeu stie ce va urma si unde se va ajunge si pt a avea putere sa ne ierte l.a ales pe Isus ca si sacrificiu,ca si exemplu pt noi ca toti suntem copiii lui,decat sa sacrifice mai tarziu toata turma a ales pe cineva fara de pacat,care sa se sacrifice pt ca noi sa nu murim in zadar,insa Isus a invins moartea,prin asta D.zeu ne ofera sansa ca si. Cand eram inca in pacatele mele, neconvertit, ma tot intrebam de ce a trebuit sa moara Isus ca Dumnezeu sa isi arate dragostea fata de noi. Nu puteam intelege. Nu putea sa ne ierte pur si simplu doar daca ne pocaim? Pocainta este buna, arata parerea de rau pentru pacatele ce le-ai facut impotriva lui Dumnezeu. Dar nu este suficient Cand a fost arestat, parintele Papacioc le-a spus fratilor sai de nevointa de la Slatina: Am fost legionar, dar acum sunt calugar, dincolo de orice. Si nu am alt ideal decat acela de a muri pentru scanteia de Adevar ce o port in mine. Dar Hristos nu-i harazise sa moara in inchisoare. A fost torturat luni de zile, in anchete teribile

ce sa mai vorbim de stalpii de iluminat plantati pe trotuar in loc sa le puna pe marginea trotuarului la fel cum erau cele vechi Anonim1482262 imi pare rau,inteleg dorinta de moderinzare da ar fi bine daca toti se face ceva(si din bani europeni) si suferim cu totii 3 ani cat dureaza lucrarile,macar sa fie ceva de calitate nu niste kitch-uri de. Imaginea fusese luată conform celor consemnate de ziar cu ajutorul cronovizorului aparatul inventat de ernetti. Drumul crucii via dolorosa. în 1972 părintele marcello pellegrino ernetti 1925 1994 răspundea da iar în domenica del corriere era publicată o fotografie despre care se s a spus că îl reprezintă pe hristos chiar pe crucea răstignirii lui Ci este scris si pentru noi, carora de asemenea ne va fi socotita, noua celor ce credem in Cel ce a inviat din morti pe Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 4:3,5,6,24). Inteleg acum - trebuie sa cred

Să moară Hristos pe Cruce de ce a trebuit? ganduri din

De la premiera filmului Patimile lui Hristos realizat de Mel Gibson, subiectul suferintelor Domnului Isus , a generat discutii , provocari si atitudini dintre cele mai diverse. Milioane de oameni din întreaga lume s-au grabit sa urmareasca în imagini evenimentele din ultimile zile ale slujirii Domnului Isus în aceasta lume. Este cu adevarat o minune [ Din Evanghelia de azi mai învățăm că Mântuitorul Iisus Hristos îi învață pe oameni nu doar prin ceea ce spune, ci și prin ceea ce face. În fiecare gest al Lui, în fiecare faptă a Lui există o mulțime de înțelesuri duhovni­cești, o mulțime de lumini spirituale pentru luminarea sufletului nostru Independenta de Dumnezeu si pretentia omului de a se conduce singur, lund decizii in baza Ratiunii si Logicii sale, reprezinta Pacatul sau esenta pura a raului si motivul pentru care Isus a trebuit sa moara pe cruce. Pacatul are trei forme : Imorala, Morala si Religioasa

De ce a trebuit să moară Hristos pe Cruce? - Mănăstirea

De ce Hristos a trebuit sa moara pentru noi? Nu putea sa se inalte direct la ceruri Fie ca Lumina INVIERII lui IISUS HRISTOS sa va lumineze si calauzeasca pasii in facerea permanenta de bine , iar Sfintele PASTI sa va umple inima de bucurie ! ! Cu stima si respect, Aliosa A treia zi de la imormintare și acum citiva ani.Dinsul a spus sa fie lasat in mormint pina la a doua venire.Nu stiu insa ce rol a avut maica de trista amintire zamfira de ea estemostenitoarea de la sinaia și a manuscriselor parintelui Arsenie.De ce a trebuit sa simuleze ca se omoara la sf minastire simbata și de ce s a tinut ca. Isus a plans, dar cred ca plange si azi, si .plang si eu, ca rob a lui Hristos, vazand cum mii de oameni mor fara Hristos ducandu-se in Iad, plang, vazand nelegiuirea si pacatul ridicat la loc de cinste si parca nimanui nu-i pasa, plang vazand ca oamenii il resping pe Hristos care a murit pentru ei, ca ei sa nu mai moara, ci sa aiba viata. De ce?Pt ca ne temem de Dumnezeu. Am intilnit in communism preoti ce pretindeau ca nu cred in D-zeu dar cistiga o piine cinstit. Speram sa nu fie sinceri cu mine. Nu academicele trebuie sa fie preocuparea de capetenie a celor ce vor sa formeze ucenici ai lui Hristos la cel mai inalt nivel

De ce a trebuit Isus să moară pe cruce? - CreștinismActi

Sa le luam pe rand, incepand cu problemele mai vechi si mai profunde. 1. O tara rupta in doua. Ucraina este, fara nicio indoiala, o tara divizata din punct de vedere etnic si cultural. Totul tine de istoria sa. Astfel, partile sale de est si sud sunt rusofone si rusofile. Asta nu inseamna ca toti de acolo sunt rusi, cei care sunt 17,3% din. @florin: sa citim ce a scris jean paler,internat cu ceva,cu fortza: Jean Paler acuză personalul medical de la Spitalul Tractorul de tratamente inumane: Au dat în mine și au țipat la mine. Am înțepenit de frig acolo, era in OCTOMBRIE, Acolo nu contează cum te cheamă, nu mai eram Jean Paler pentru nimeni!, spune actorul. Am dat deja drumul la căldură, nu se poate sta. De ce mai vrei ca Preainaltul Sa moara pentru vina ta? De ce sa faci ce nu e bine, Sa murdaresti vesmantul tau? De ce mai vrei ca pentru tine Sa moara-un Fiu de Dumnezeu? A trebuit sa lase cerul, Ostiri de ingeri si splendori Sa se aduca jertfa Mielul Salvare pentru muritori. In chin amarnic si suspin Hristos a trebuit sa biruiasca moartea si mormantul. Inaltarea. Hristos a promis: Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus Frumos articol.Eu cred ca Iuda,impreuna cu ceilalti 11 apostoli, a fost ales de Domnul Isus Hristos(nu apostolii l-au ales pe Hristos ci El si-a ales ucenicii chiar si pe cel ce urma sa Il vanda) si a fost predestinat sa il vanda pe Fiul lui Dumnezeu.Asa a fost voia lui Dumnezeu sa se intample ca cineva sa il vanda.Domnul Isus Hristos stia de.

Era viu și plângea dar a trebuit să-l las să moară.O asistentă și-a dat demisia după ce a asistat la un avort. de Admin · 9 august 2016. Marleen Goldstein a lucrat într-un spital în care se făceau avorturi. După 30 de ani, ea și-a spus povestea. Soțul meu era rezident la un spital, iar eu tocmai primisem postul visurilor. Si, în fine, tot el a întãrit si scaunul în care a stat timp de sapte ani, chiar dacã a trebuit sã-l pãrãseascã. Deci, pentru cã nu este decât un singur scaun al acestui apostol, dar trei episcopi îl ocupã acum - prin autoritate divinã -, de aceea toate cele ce aud spuse de bine de Sfintia Voastrã mi le imput mie însumi Băi fraților dar ce se întâmplă în zona aia,ca nu exista saptamana sa nu moara cineva acolo? +9 voturi +1-1. vdcd Iunie Desigur, insa, ca a trebuit sa apari tu - unul dintre ortodocsii (sau troll-ii) - care nu se pot abtine. Nici nu e treaba mea sa te conving de ceva ce inca mai studiez si eu. In ce noi cred ca vedem. In cazul oamenilor, exista 10.000 de diviziuni celulare in plus fata de soareci. In consecinta, la noi, oamenii, cancerul ar fi trebuit, statistic, sa fie de 10.000 de ori mai raspandit. Riscul de cancer, atat pentru om cat si pentru soarece, este acelasi, diferenta facandu-se doar la numarul de ani traiti

A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori. A TREBUIT SA MOARA DOI PROFESORI pentru ca miscarea neomarxista a noii ere sa ne poata lucra in liniste. Niste lupi in blana de oaie umbla printre profesori imediat dupa '89 si noi nu stim. Cum se face reeducarea neomarxista a elevilor Ma tot gandesc la Pavel si sunt uimit la cate a facut, cum le-a facut si prin cate a trecut prin HARUL DOMNULUI ISUS HRISTOS, ca sa-si duca chemarea pana la capat, o chemare directa de la Dumnezeu, dar multi nu au fost de acord cu el. Era om, deci se poate sa iti duci chemarea pana la capat, dar nu asta vreau sa scot in evidenta, ci faptul ca el, Pavel, Apostolul neamurilor a ramas SINGU Blogul este creat cu dorinta de a fi mai mult de folos celor ce nu au timp suficient pentru a cauta o meditatie, o poezie sau o melodie. Doresc de asemenea ca prin el sa va indrept mai mult gandul si inima spre Tatal nostru din Ceruri si spre Fiul Sau Domnul nostru Isus Hristos In mesajul lui, spune ca Domnul Isus nu a venit sa moara cum spun multi min 40:16 ci a venit ca sa impace pentru totdeauna functia de fiu, si sa purifice rolul tau de fiu min 46:09. Mai spune ca toate minunile care Domnul le-a facut le-a facut ca si om, nu ca si Dumnezeu min 35:15 A trebuit sã venim a doua zi cu bãtrâna de 87 de ani care nu vede bine si nu merge decât sprijinitã, sã luãm banii, acel ajutor de înmormântare. Desigur, neîndestulãtor. Parcã nici la nunta decedatului, la care am participat efectiv, n-au trebuit atâtea lucruri, multe inutile, dupã pãrerea mea, dar asa e obiceiul aici

Eu nici nu vreau fac parte din nici un fel de denominatie religioasa,eu am facut ce mi-a fost cerut de Domnul ca sa-L marturisec,adica sa-L marturisesc in apa botezului si apoi sa renunt la FIREA PAMANTEASCA care a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit sa-l fac dar cu ajutorul Domnului am putut so fac si apoi sa traiesc in Sfintenie. Iar dacă o persoană încalcă Sabatul, merita o singură pedeapsă, moartea. Păziţi deci ziua de odihnă, căci ea este sfântă pentru voi. Cel ce o va întina, acela va fii omorât . (Ieşirea 31, 14) Nicaieri in Biblie nu-L vedem pe Dumnezeu mustrând/pedepsind vreun popor, in afară de evrei, daca nu pazea sabatul.Noi. A trebuit sa marturiseasca adevarul si sa-si arate demnitatea ca Fiu al Dumnezeului, dar si ca Fiu al Omului, intrebandu-l pe cel care L-a palmuit: daca am vorbit rau, dovedeste-o, insa, daca am vorbit bine, de ce ma palmuiesti?. Sigur, uneori trebuie sa marturisim, dar atat

st9 A doua calatorie a lui Pavel- comentariu de Alejandro Bullon. Comentariu realizat de pastorul Alejandro Bullón. In aceasta saptamana vom studia a doua calatorie misionara a lui Pavel. Pentru mine este emotionant pentru ca, in luna mai a anului acestuia, sotia mea si cu mine am avut sansa de a merge pe urmele lui Pavel prin Macedonia Ciudat este ca pe de o parte autorul oficializeaza acest basm cu vamile, in timp ce repudiaza cu vehementa un mit similar referitor la luntrasul Caron, care ar fi trebuit sa primeasca un ban de la defunct pentru a fi trecut peste Stix, fluviul infernului, mit la fel de lipsit de acoperire biblica BARFA UN PACAT DE MOARTE (Levetic. 19-16) By David (duţu) Miclea *SA NU UMBLI CU BIRFELI *Sa nu umbli cu birfeli in poporul tau.Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau.EU sint DOMNUL*. Mai intii o scurta definitie a cuvintuluiBIRFA. Am luat numai citeva cuvinte de pe Google: Vorbire de rau, ponegri, Nici nu stiu cum sa-l laude. Ar fi trebuit sa graiasca asa: A vrut el sa vina sa Te roage, dar l-am oprit noi, vazandu-i nenorocirea si pe bolnav zacand in casa. Asa ar fi trebuit sa graiasca, pentru a-I arata lui Iisus cat de mare este credinta sutasului. Dar ei nu graiesc asa

Sa li se taie finantarea de la buget, sa plateasca taxe si impozite ca tot romanul si mai ales, sa isi plateasca singuri salariile popilor, ca in Europa de Vest. Cine crede , sa cotizeze pentru sarlatani. Si nici un leu pentru constructia de temple ci banii sa fie dati pentru sanatate, educatie, cercetare, asezaminte sociale incerca sa convinga, vorbea cu cineva de pe pamant ca sa-l faca sa se alinieze cu El, sa intre in legamant cu El si ast fel sa poata face ce Dumnezeu vroia sau sau vorbeasca pentru El (Proverbe 18:21). 2. Isus S-a dezbracat de Sine si a venit ca om pe pamant, nascut sub Lege, nascut din femeia

Poteraș Ionuț 01-04-2019 20:09:44 O creştină care a supravieţuit torturii din lagărele de muncă forţată din Coreea de Nord descrie ororile prin care a trecut şi felul în care Dumnezeu i-a dat putere pentru a îndura toată brutalitatea la care a fost supusă. Într-un interviu pe care l-a acordat organizaţiei Open Doors, femeia identificată ca fiin Noi, în ortodoxia noastră, nu negociem celebrarea Sf. Paști, ne-a spus preotul Radu Preda, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, despre imposibilitatea anulării slujbei de Paște, în cazul în care virusul chinezesc devine agresiv și în România. Pe fondul extinderii epidemiei de coronavirus, celelalte culte creștine par mai precaute A trebuit sa daram zid dupa zid, convingere dupa convingere, tipar dupa tipar, dar, vestea buna este ca este ceva realizabil, tangibil, ceva ce se poate face cu succes de oricinede oricine doreste sa nu mai mearga cu turma pentru ca asa spune familia, partenerul, sau spun prietenii, societatea, sau pentru ca asa trebuie, sau pentru ca. Wow! Cel separate de pacat sa devina pacat. A lua o astfel de natura a fost in totala contradictie cu natura Sa dumnezeiasca. Pacatul adduce cu sine moratea intotdeauna. Romani 6:23 Plata pacatului este moartea. Cristos a trebuit sa fie strapuns, pedepsit si zdrobit pentru ca noi sa avem pace si indecare. Isaia 53: